Van Marwijk Groep breidt verder uit

 

Frans in t Hout Tuintechniek is vanaf april 2018 onderdeel van de Van Marwijk Groep uit Leidschendam. Voor Hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk betekent dit het derde bedrijf binnen de Van Marwijk Groep. Eerder waren al Kwekerij Oud Clingendaal en Jan van den Berg Tuinen onderdeel geworden van dit samenwerkingsverband.

Hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk bestaat sinds 1983 en staat garant voor vakmanschap op het gebied van tuinaanleg, boomverzorging en tuinonderhoud. Met verstand van tuinen en hart voor hun werk verzorgen de ervaren hoveniers van Van Marwijk al decennialang vele tuinen en parken in Wassenaar en wijde omgeving. Zij beschikken daarbij altijd over de modernste machines.

Met dit derde bedrijf beschikt de Van Marwijk Groep vanaf april over 26 vakmensen, die in overleg met de klant zorgen voor heerlijke lentegroene tuinen, met bloeiende planten en struiken vol in de knop.

De bedrijven blijven allen onder hun eigen naam werken. De samenwerking binnen de Van Marwijk Groep heeft als groot voordeel dat er nu zeer veel expertise op het brede terrein van tuinen in huis is. Met een efficiënte planning beschikken alle bedrijven over de juiste machines en specifieke vakmensen.

Kwekerij Oud Clingendaal, Jan van den Berg tuinen en Frans in ’t Hout Tuintechniek werken vanaf de Oostdorperweg 206b in Wassenaar. Het hoofdkantoor van Hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk en de Van Marwijk Groep is gevestigd aan de Veursestraatweg 40 in Leidschendam. Meer informatie op www.hoveniersbedrijfvanmarwijk.nl