Marien van Wijk gekozen tot
beste Pitch en Putt van 2012!!

Foto: Erik Jorritsma, directeur van Pitch&Putt Golf (links) feliciteert Marien van Wijk van Pitch&Putt Golf Leidschendam.

Pitch&Putt Golf Leidschendam is uitgeroepen tot ‘Beste Pitch&Putt Golfbaan van het jaar 2012’. De verkiezing is dit jaar voor het eerst gehouden onder alle 23 Pitch&Putt Golfbanen. Op basis van belangrijke criteria zoals greenkeeping, huisstijlgebruik en marketing & communicatie is de best presterende baan gekozen. De uitslag van de verkiezing is tijdens de landelijke Pitch&Putt Golf Marketing- en Communicatiedag op 4 februari j.l. in Oirschot bekend gemaakt.

Trots op het team

Winnaar Marien van Wijk is zeer verheugd door de uitverkiezing: “Het hele team van Pitch&Putt Golf Leidschendam heeft het afgelopen jaar hard gewerkt en de prijs van ‘Beste Pitch&Putt Golfbaan van het jaar’ is dan ook de belangrijkste interne waardering die je kunt krijgen. Ik ben ontzettend trots op mijn medewerkers.” Van Wijk heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden en vanaf 1 januari 2013 is Pitch&Putt Golf Leidschendam overgenomen door Björn Beekman en Mariette Kruyt. Beekman en Kruyt zijn tevens eigenaar van Indoor golfcentrum Swingaway in Den Haag. De nieuwe ondernemers gaan beide bedrijven samenvoegen. Zo kan men bij Pitch&Putt Golf Leidschendam zowel in de zomer als in de winter een balletje slaan. Björn en Mariette zullen er alles aan doen om de titel ‘Beste Pitch&Putt Golfbaan’ te behouden.

Actief en opvallend

Wat het geheim is om tot de beste Pitch&Putt Golfbaan verkozen te worden, licht Van Wijk graag toe: “We besteden veel zorg aan het onderhoud van de Pitch&Putt Golfbaan. Daar komen de bezoekers in eerste instantie voor. De baan zien we als ons belangrijkste visitekaartje. Bij elke weersomstandigheid kijken we wat er gedaan moet worden om de kwaliteit van de baan zo hoog mogelijk te krijgen. Ook aan het consequent gebruiken van de huisstijl hecht ik grote waarde. Zo is het clubhuis ingericht met vele Pitch&Putt Golf uitingen, passend binnen de huisstijl van het concept. Ik vind het van wezenlijk belang om eenheid aan te brengen in de aankleding zodat er een gezellig sfeer ontstaat. Tenslotte vind ik het essentieel om Pitch&Putt Golf Leidschendam op een positieve manier regionaal onder de aandacht te brengen en het bedrijf goed zichtbaar én vindbaar te maken. Het afgelopen jaar zijn we erg actief geweest met het inspelen op actuele zaken zoals het EK Voetbal en de Olympische Spelen. Daar hebben we vervolgens weer zoveel mogelijk bekendheid aan gegeven middels persberichten, mailingen en het inzetten van social media. De prijs is zeker een kroon op ons werk.”

Sterke ontwikkeling van de franchiseorganisatie

Niet alleen Pitch&Putt Golf Leidschendam ziet het komende seizoen met veel vertrouwen tegemoet. De groeiverwachting van de franchiseorganisatie Pitch&Putt Golf voor 2013 is positief. Zo is gestart met de aanleg van een Pitch&Putt Golfbaan in Doetinchem. Naar verwachting is deze baan medio 2013 gereed. Verder zijn er diverse projecten die in 2013 wellicht ook tot nieuwe banen leiden. Met de huidige 23 banen is Pitch&Putt Golf in Nederland de grootste franchisegever in deze tak van sport en hard op weg naar een landelijke dekking.