LBC Businessclub is klaar voor de start

 

De LBC Businessclub is het jaar geïnspireerd begonnen tijdens de Klaar voor de Start-bijeenkomst bij mboRijnland (voorheen ID College). MKB Leidschendam-Voorburg organiseerde met medewerking van de VOC en onze LBC deze nieuwjaarsbijeenkomst met als thema ‘Groei in Ondernemerschap’.

De nieuwjaarsbijeenkomst was dit jaar uitgebreid met seminars en een informatiemarkt, waarop ook de LBC Businessclub zich presenteerde met een filmpje en uitnodigingskaarten voor geïnteresseerde ondernemers. Het was een informatief en prikkelend programma met seminars over het lokale inkoopbeleid (door gemeente LV), boekhouding met Tellow you (door Rabobank), Privacywetgeving (door Geelkerken Linskens Advocaten Leiden & Den Haag) en over de kracht van personeel (door Leo Valk).

Na een hapje en drankje, verzorgd door Van Leeuwen Catering, startte het plenaire gedeelte met Richard van Hooijdonk. Een trendwatcher die ons meenam naar de toekomst. Met inspirerende en ook wel spannende beelden liet hij zien hoe technologie ons leven en ondernemen verder gaat beïnvloeden, of moet ik zeggen beheersen. Belangrijk in elk geval om als ondernemer bij te blijven. Zijn boodschap was dan ook om jongeren te betrekken in je onderneming en open te staan voor innovaties en ideeën. De bijeenkomst werd afgesloten met een heerlijk buffet en voldoende gelegenheid om bij te praten.

Klaar voor de Start 2018 en de bijeenkomst Groei in Ondernemerschap werden mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, mboRijnland, Van Leeuwen Catering en het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt.

Klik hier voor een beeldimpressie.