Kab Ondernemersprijs voor LBC’ers Marien van Wijk en Peter de Groot

Marien van Wijk van Golfbaan Pitch & Putt en Peter de Groot van Tuincentrum Life & Garden vielen in de prijzen tijdens de druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van MKB Leidschendam-Voorburg (MKB LV) en de Vlietsteden Ondernemers Club (VOC) in het GreenPark Hotel op 17 januari

Binnen het thema ‘anti-crisis-beleid is investeren in de toekomst’ werd daar onder meer de aandacht gericht op ‘investeren in zaken’. MKB LV-voorzitter Michel Zaadhof introduceerde het zo: “Plannen maken, werk en inkomen creëren, dat is waar ondernemers goed in zijn. Juist nu – onder moeilijke economische omstandigheden en te midden van het crisisgeweld in de media – zijn er genoeg ondernemers die lef tonen om te investeren, die plannen voor de toekomst maken. Meestal gebeurt dan ‘achter de schermen’, buiten de publiciteit. En daardoor lijkt het of er niets gebeurt. Het tegendeel is waar.”

Dat werd duidelijk door een videopresentatie, waarin Marien van Wijk van Pitch & Putt, Peter de Groot van Tuincentrum Life & Garden. Volgens Zaadhof veelbelovende initiatieven, die allereerst mensen een baan en daarnaast ontspanning en een hoop gezelligheid bieden. 
Vanwege dit veelbelovend perspectief was besloten de jaarlijkse uitreiking van de Kab Ondernemersprijs Leidschendam-Voorburg, een initiatief van Kab accounts & belastingadviseurs en MKB Leidschendam-Voorburg, dit keer in het kader te plaatsen van ‘investeren in crisistijd’ en de zaal een oordeel te laten uitspreken over het meest inspirerende toekomstplan.

Dat geschiedde via stemmen per SMS. Tijdens deze stemming ontspon zich een live op een beeldscherm te volgen nek-aan-nekrace, die eindigde in een gelijkstand van de plannen van Golfbaan Pitch & Putt en Tuincentrum Life & Garden. Daarom ging de Kab Ondernemersprijs naar beide bedrijven. Marien van Wijk en Peter de Groot namen de bijbehorende wisseltrofee dankbaar in ontvangst.

fotografie: Michel Groen