Bedrijfsoverdracht en culinair genieten

Bij Stolp+KAB nemen we de tijd voor een persoonlijk gesprek en zijn we benieuwd wat speelt bij u en in uw onderneming’. Zo valt te lezen op de website van deze adviseurs en accountants. Dat kunnen we als LBC Businessclub beamen. Eind maart 2018 brachten we een bezoek aan Stolp+KAB in Voorburg. Bedrijfsbezoeken bij leden staan vaker op het programma. Het biedt de mogelijkheid voor leden zich te profileren en tegelijk interessante informatie om te delen met de leden.

In dit geval ging de presentatie over bedrijfsoverdracht. Wat komt daar bij kijken? Wat zijn er voor fiscale mogelijkheden? Hoe gaat het met de waardebepaling van uw onderneming, het afwegen van financieringsmogelijkheden, uw pensioen en financiële planning? Daarnaast is het vaak een emotionele zaak. Bedrijfsoverdracht kan gevoelig zijn. Voor de ondernemer, voor betrokken familieleden en niet te vergeten voor het personeel. Al dit soort zaken passeerden de revu en de LBC Businessclub-leden stelden volop vragen.

Na de presentatie reisde het gezelschap af naar Villa La Ruche aan de Prinses Mariannelaan in Voorburg. De villa staat garant voor genieten. Op culinair gebied weten ze van wanten. Het was een opeenvolging van heerlijke gerechten. Zo konden de LBC-ers even ontvluchten aan de dagelijkse hectiek.