Stijlvolle jaarafsluiting in Kasteel Duivenvoorde

foto-duivenvoorde-2

Afscheid van geweldige voorzitter Frank

Na een wervelend LBC Businessclub-jaar ontmoetten alle leden elkaar in een sprookjesachtige entourage: Kasteel Duivenvoorde. Op 20 december was de LBC Christmas Party in de Marotzaal van het kasteel in een uitermate feestelijke en gezellige sfeer. We namen die dag ook afscheid van Frank van der Voort als voorzitter.

foto-duivenvoorde-3

Frank heeft ruim 12,5 jaar de kar getrokken van de LBC Business Club. ‘Eigenlijk bijna vanaf het eerste uur’, memoreerde Paul van Rede in zijn speech. ‘Frank bracht de club tot bloei en organiseerde samen met de Evenementen Commissie vele gedenkwaardige uitstapjes en landenbezoeken. Eerst vertegenwoordigde hij de Rabobank, maar later zijn eigen bedrijf als persoonlijk adviseur voor bancaire zaken.’ Hij blijft natuurlijk bij de club actief maar draagt het stokje over aan Paul van Rede. Ook Marianne van der Voort werd hartelijk dank geheten voor alle jaren van support.

foto-duivenvoorde-1

Nieuwe leden
Met een deels nieuw bestuur gaan we het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet. De club heeft ook weer twee nieuwe leden: Frans de Groot, directeur van de gelijknamige Brood- en Banketbakkerij, en Marco van Stappershoef, directeur Onderwijscatering bij Van Leeuwen Catering.

LBC-waardig
Alle gasten werden die avond door Klaas van Leeuwen ontvangen in het Voorhuis van Kasteel Duivenvoorde. Hij had de LBC Christmas Party samen met Ellis Groenevelt fantastisch georganiseerd. Ellis is directeur van ITS IT Services en nieuw lid van de Evenementen Commissie. Er werd volop genetwerkt in de LBC-waardige ambiance van het kasteel. De voetjes kwamen bij een enkeling van de vloer, maar wie weet volgen er een andere keer meer. De live muziek van SilQ, van Frank Sinatra tot Simply Red, was in elk geval geweldig. Het was een bijzondere jaarafsluiting, waarop we van netwerken een stijlvol samenzijn maakten!