Afbeelding

van Leeuwen Catering op Maat B.V.


N.D.G.M. van Leeuwen (Klaas)

De Star 3F
2266 NA Leidschendam
T: 070-3201242
M: 06-53251324
E: klaasvanleeuwen@cateringopmaat.nl
I: www.cateringopmaat.nl

 

Van Leeuwen Catering is de cateraar die met ambitie een maatschappelijke boodschap overbrengt. Of dit nu in een onderwijskantine is, in een bedrijfsrestaurant of tijdens een evenement. Met pure concepten laat het bedrijf zien dat bewust eten en drinken heel lekker is. Gezond, duurzaam en sociaal liggen aan de basis van alle activiteiten die het bedrijf onderneemt. Vanuit het concept ONTDEK verzorgt Van Leeuwen al ruim 100 gezonde schoolkantines en innovatiecentra.

We laten u graag kennismaken door middel van dit filmpje. Neem gerust contact met ons op!

Het concept ONTDEK omvat een assortiment dat voor minimaal 80% uit gezonde producten bestaat. De schoolkantines hebben daarnaast een gezonde en duurzame uitstraling, waardoor de leerlingen gestimuleerd worden een bewuste keuze te maken.

 

van-leeuwen-academy Van Leeuwen Catering beschikt over een eigen academie: de VL Academie. We leggen hiermee de link tussen kennis en praktijk. Al onze medewerkers worden getraind op de VL Academie om het beste uit zichzelf te halen en optimaal aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen. De basis bestaat uit productkennis en hygiëne-eisen (HACCP en Allergenen), gevolgd door een training Voeding & Lifestyle over het ONTDEK-concept.